Helmikuu

Helmikuussa Rekolan Kinolla järjestettiin yksi elouvaviikonloppu, jolloin elokuvia näytettiin kolmena päivänä, yhteensä kahdeksan näytöstä. Kävijöitä näissä oli yhteensä 199.

Konsertteja järjestettiin yksi ja osallistujia siinä oli 71.

Yksityisiä tilaisuuksia helmikuussa järjestettiin neljä ja niissä kävijöitä oli arviolta yhteensä 160.

Maaliskuu

Maaliskuussa järjestettiin yksi elokuvaviikonloppu ja se osui juuri maalis-huhtikuun vaihteeseen. Vaikka osa näytöksistä oli huhtikuun puolella, tilastoitiin ne maaliskuun kävijöiksi selkeyden vuoksi. Näytöksiä oli kolmena päivänä yhteensä 10 kpl ja katsojia näissä oli yhteensä 206. Lisäksi maaliskuussa järjestettiin yksi yksityisnäytös Vantaan asukastiloille. Siinä katsojia oli 77.

Remy ry:n järjestämiä konsertteja maaliskuussa järjestettiin yksi (31 osallistujaa) ja lisäksi toinen ulkopuolisen tahon järjestämä musiikkitapahtuma (osallistujamäärä ei tiedossa).

Yksityistilaisuuksia maaliskuussa järjestettiin viitenä päivänä ja niissä kävijöitä oli arviota yhteensä n. 180. Tiloissa kuvattiin myös yksi musiikkivideo.

Maaliskuussa Rekolan Kinon teknistä kalustoa uudistettiin vaihtamalla diskopallon moottori ja vaihtamalla kattolamppihin uudet sähköjohdot.

Vuonna 2022 järjestetty Kinomuseo-näyttely (Rekolan Kinon vanhoja elokuvajulisteita) avattiin maaliskuussa neljän päivän ajaksi Kino Myyriin, osaksi WUFF-elokuvafestivaalia. Näyttelyn kustannusten kattamiseen saatiin tukea Vantaan kaupungilta. Näyttelyyn osallistui arviolta n. 200 kävijää (pelkästään näyttelyyn osallistuneet). Elokuvafestivaaleilla vieraili tietysti huomattavasti isompi määrä katsojia, joten Rekolan Kinon vanhoja elokuvajulisteita pääsi todellisuudessa ihailemaan merkittävästi useampi elokuvien ystävä.

Tervetuloa mukaan!

Rekolan Kinon tulevat elokuvanäytökset: https://www.rekolankino.fi/elokuvat

Rekolan Kinon tulevat konsertit ja muut tapahtumat: https://www.rekolankino.fi/tapahtumat-kinolla

Jos haluat tukea toimintaamme tai liittyä jäseneksi, vieraile verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/tilajatoiminta/ tai ota yhteyttä: https://tilajatoiminta.fi/yhteystiedot/. Myös kaikki palaute on tervetullutta!

Kaikki kuukausiraportit: https://tilajatoiminta.fi/category/hankeraportti/

Tila ja toiminta ry:n toimintaa Rekolan Kinolla tukee:
Leader / EU:n maaseuturahasto