Tikkurilan ulkoilmaelokuvalla yli tuhatpäinen yleisö arki-iltana

Kirjastopuisto täyttyi katselijoista

Eiliseen tiistai-illan elokuvatapahtumaan saapui arviolta reilusti yli tuhat katsojaa. Tikkurilan Kirjastopuisto täyttyi ääriään myöten täyteen ihmisistä, jotka tulivat nauttimaan lämpimästä elokuun illasta ja laadukkaista elokuvista.

Valkokankaalla nähtiin ensin Kirsikka Saaren ohjaama tuore kotimainen lyhyetlokuva Super Comfort. Sen jälkeen esitettiin romanttinen huippumusikaali La La Land. Tapahtuma onnistui täydellisesti.

Oletettua suurempi osallistujamäärä aiheutti valitettavasti sen, että kahvit, teet ja kaakaot pääsivät loppumaan kahvilateltasta ja myös poppareita joutui välillä jonottamaan pitkään. Hyvä tunnelma säilyi kuitenkin tapahtuman alusta loppuun asti.

Suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille sekä tapahtuman rahoittaneelle Vantaan kaupungin kulttuuripalveluille. Kiitokset myös yhteistyökumppanillemme Pop Up Kino Helsingille, jonka kanssa koko homma ideoitiin ja toteutettiin. Kiitos myös kahvilatoimintaa tukeneelle K-Market Rekolalle ja kaikille Tila ja toiminta ry:n vapaaehtoisille!

Taustatietoja:

Tila ja toiminta ry on vuonna 2018 perutettu voittoa tavoittelematon yhdistys. Sen tarkoituksena on omaehtoisen ja asukaslähtöisen toiminnan edistäminen ja sitä tukevien tilojen kehittäminen, kunnostaminen ja ylläpitäminen.

Tähän asti olemme toimineet pääasiassa Vantaalla, Rekolan kaupunginosassa, jossa olemme elvyttäneet perinteikkään Rekolan Kinon elokuvatoimintaa yhdessä Pop Up Kino Helsingin kanssa. Olemme myös laajentaneet elokuvatoimintaa Tuusulaan yhteistyössä Prijuutti ry:n kanssa.

Jatkossa pyrimme levittämään hyväksi todettuja toimintamalleja myös muille alueille. Emme ole sidottuja pelkästään elokuvatoimintaan vaan olemme mielellämme mukana erilaisissa yhdistyksen tarkoitusta tukevissa hankkeissa. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä.

Kiitos vielä kaikille Tikkurilan elokuvatapahtumassa mukana olleille!

2 Comments

  1. Sirkku salmi

    28.8.2019 at 18:27

    Väärää infoa? 20,00 ja tapahtui 21.30 .!!?siis 1h 30 odotella,olisi sen tyhjän ajan voinut hyödyntää???

  2. Mikko Kiuru

    28.8.2019 at 20:17

    Hei Sirkku. Pahoittelut, jos olet saanut väärää infoa. Yritimme kyllä kaikessa viestinnässä välittää tietoa siitä, että itse elokuva alkaa vasta auringon laskiessa n. klo 21:30. Tapahtuman virallinen alkamisaika oli kyllä klo 20, mutta tällaisen ulkoilmaelokuvan kohdalla se tarkoittaa lähinnä sitä, että “alue avataan tapahtumakäyttöön” eli kahvilat, vessat yms avataan viimeistään silloin. Elokuvaa ei valitettavasti pysty näyttämään ennenkuin aurinko on laskenut riittävän alas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2024 Tila ja toiminta ry

Theme by Anders NorenUp ↑