Joulukuu

Rekolan Kinon vuodenvaihde sujui varsin mukavasti. Elokuvaesityksiä oli joulukuussa yhteensä 7, joista yksi oli yksityisnäytös Vantaan asukastiloille. Katsojia kaikissa näytöksissä oli yhteensä 229.

Konsertteja järjestettiin yksi (Mikko Alatalo) ja sisäänpääsyn maksaneita oli yhteensä 94. Remy ry ohjasi kahvion tuoton Ukrainan kansan hyväksi.

Yksityisiä juhlia järjestettiin neljänä päivänä ja näihin osallistui arviolta n. 200 henkilöä.

Lisäksi joulukuussa järjestettiin jälleen Kinomuseo-näyttely, joka oli avoinna kolmena päivänä. Kinomuseon kävijämäärä (loka-, marras- ja joulukuun osalta) oli yhteensä 165.

Tammikuu

Elokuvaesityksiä oli tammikuussa yhteensä 9 kpl. Katsojia kaikissa näytöksissä oli yhteensä 202.

Konsertteja järjestettiin yksi (Esa Kotilainen Plays Tellus, Sunhillow) ja sisäänpääsyn maksaneita oli yhteensä 80.

Varsinaisia yksityistapahtumia ei tammikuussa ollut, mutta Rekolan Kinon tiloissa kuvattiin yhtenä päivänä musiikkivideo ja tiloja käytettiin myös bändin treenitilana ja kokoustilana. Kävijöitä näissä oli arviolta 20.

Rekolan Kinon elokuvatoiminnasta vastaa Pop Up Kino Helsinki ja konserteista Rekolan Elävän Musiikin Yhdistys REMY ry.

Muuta

Vuodenvaihteessa tiloihin tehtiin muutamia tärkeitä parannuksia. Saliin hankittiin täysin uusi valopöytä, himmennin sekä värilliset led-valonheittimet diskopalloon. Laitehankinnat kustansi Tila ja toiminta ry ja Remy ry vastasi niiden asennuksista. Myös lavan reunan ramppivalot vaihdettiin monivärisiin älyvaloihin. Rekolan Kino toimii nyt siis entistä näyttävämpänä juhlapaikkana!

Myös WC-tilojen lukot uusittiin joulukuussa.

Tervetuloa mukaan!

Rekolan Kinon tulevat elokuvanäytökset: https://www.rekolankino.fi/elokuvat

Rekolan Kinon tulevat konsertit ja muut tapahtumat: https://www.rekolankino.fi/tapahtumat-kinolla

Jos haluat tukea toimintaamme tai liittyä jäseneksi, vieraile verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/tilajatoiminta/ tai ota yhteyttä: https://tilajatoiminta.fi/yhteystiedot/. Myös kaikki palaute on tervetullutta!

Kaikki kuukausiraportit: https://tilajatoiminta.fi/category/hankeraportti/

Tila ja toiminta ry:n toimintaa Rekolan Kinolla tukee:
Leader / EU:n maaseuturahasto