Tiedote 13.4.2018:

Suuret kiitokset kaikille 12.-13.4.2018 järjestettyyn Rekolan Kinon paluu -tapahtumaan osallistuneille. Ensimmäinen askel Rekolan Kinon elokuvatoiminnan elvyttämiseksi on nyt otettu ja kiinnostus leffanäytöksiä kohtaan ylitti kaikki odotuksemme.

Kahtena peräkkäisenä iltana esitettiin elokuvat Fantastinen nainen, Suomen hauskin mies, Ikitie ja Hevi reissu. Katsojia oli yhteensä n. 350. Elokuvista Ikitie osoittautui suosituimmaksi ja näytös myytiin täysin loppuun. Erityiset pahoittelut niille n. 20 henkilölle, jotka eivät mahtuneet elokuvaa katsomaan.

Neuvottelut seuraavista leffanäytösten päivämääristä ovat jo käynnissä ja tiedotamme asiasta heti lisää, kun päivät vahvistuvat. Ikitiestä tullaan myös järjestämään korvaava näytös seuraavan tapahtuman yhteydessä. Selvitämme lisäksi saisimmeko tekijätiimistä jonkun henkilön tilaisuuteen kertomaan elokuvan tekemisestä.

Palaute Rekolan Kinon elokuvatoiminnan uudelleen käynnistämiseksi oli kautta linjan todella positiivista sekä livenä paikan päällä että netissä ennakkoon. Kaikki tuntuivat olevan poikkeuksellisen hyvällä fiiliksellä mukana. Tälle on siis selkeästi tilausta ja mikäpä olisikaan parempi tapa kunnioittaa vuonna 1948 rakennetun talon 70-vuotisjuhlia, kuin palauttaa se takaisin loistoonsa.

Pyrimme jatkossa myös kehittämään ennakkovarauksiin liittyvää järjestelmää niin, että mahdollisimman moni saisi varattua lipun ennakkoon, ja ettei ketään tarvitsisi käännyttää ovelta takaisin.

Lisäksi pyrimme lisäämään lähialueiden kadunvarsimainontaa, jotta sellainenkin väki joka ei ole internetissä, löytäisi Rekolan Kinolle elokuvia katsomaan. Selvitämme myös sitä kannattaisiko fyysisiä ennakkolippuja laittaa johonkin Rekolaan myyntiin.

Rekolan Kinon paluu -tapahtuman järjestivät yhteistyössä Pop Up Kino Helsinki sekä Tila ja toiminta -yhdistys. Kiitos K-Market Rekolalle tapahtuman tukemisesta ja syvä kumarrus kaikille vapaaehtoisena auttamassa olleille.

Kiitos myös Rekolan Työväentalo Säätiölle ja Rekolan elävän musiikin yhdistys REMY ry:lle, jonka kanssa olemmekin jo keskustelleet muusta yhteistyöstä Rekolan Kinoon liittyen. Otamme mielellämme vastaan palautetta, kehitysehdotuksia ja toiveita seuraaviin näytöksiin liittyen.

Seuraamalla facebook-sivuja Pop Up Kino Helsinki, Tila ja toiminta ja Rekolan Kino saat helpoiten tietoa tulevista tapahtumista ja muusta toiminnasta mitä teemme!

Lisätiedot:

Pop Up Kino Helsinki
Janne Hulkkonen
popupkino@popupkino.fi
puh: 050 413 4959
https://www.facebook.com/popupkinohelsinki

Pop Up Kino Helsinki järjestää ainutlaatuisia elokuvatapahtumia piknik-hengessä. Näytöspaikat vaihtelevat ulkoilmasta vanhoihin teollisuusrakennuksiin.

Tila ja toiminta -yhdistys
Mikko Kiuru
info@tilajatoiminta.fi
Puh: 045 121 7500
https://tilajatoiminta.fi
https://www.facebook.com/tilajatoiminta

Tila ja toiminta -yhdistyksen tarkoituksena on omaehtoisen ja asukaslähtöisen toiminnan edistäminen ja sitä tukevien tilojen kehittäminen, kunnostaminen ja ylläpitäminen.