Jälleen kerran loistavia uutisia! K-Market Rekola on lähtenyt tukemaan Tila ja toiminta ry:n vetämää projektia, jonka tavoitteena on kehittää Rekolan Kinosta kaikkia Rekolan alueen ja myös sen lähialueiden asukkaita palveleva monipuolinen kulttuuri- ja kylätalo.

Rekolan Kinolle pyritään hankkeen aikana kehittämään omavarainen ja asukaslähtöinen toimintamalli, joka mahdollistaa monipuolisen kulttuuritoiminnan ja samalla vajaakäytöllä olevat tilat pyritään saamaan aktiiviseen käyttöön.

Hankkeelle on saatu EU:n maaseuturahaston Leader-tukea. Myös Vantaan kaupunki on tukenut tilaa säännöllisesti käyttävien tahojen toimintaa.

K-Market Rekolan mukaan lähteminen on merkittävä asia ja toivomme voivamme käynnistää vastaavan yhteistyön myös muiden paikallisten yritysten kanssa. Esimerkillistä toimintaa jälleen kerran Rekolan oma kyläkauppias Minna Kelamo!

Hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat myös Rekolan Elävän Musiikin Yhdistys REMY ry sekä Pop Up Kino Helsinki. Jos olet kiinnostunut lähtemään kumppaniksi, ota yhteyttä!