Elokuvat

Helmikuussa koronarajoitukset viimein hellittivät ja normaalia toimintaa päästiin aloittamaan. Kaikille avoimia elokuvaesityksiä järjestettiin helmikuussa 16 kpl ja maaliskuussa 16 kpl. Lisäksi järjestettiin muutamia yksityisnäytöksiä. Kävijöitä kaikissa elokuvanäytöksissä (julkiset + yksityiset) oli helmikuussa 289 ja maaliskuussa 135.

Konsertit

Rekolan Elävän Musiikin yhdistys (Remy) aloitti myös konserttien järjestämisen Rekolan Kinolla. Maaliskuussa järjestetylle Hoedownin keikalla saapui 109 katsojaa.

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuuksia järjestettiin helmikuussa yksi ja maaliskuussa kolme. Kävijöitä näissä oli arviolta 130 kpl.

Rakenna & Remppaa -tapahtuma

Maaliskuussa Tila ja toiminta ry järjesti ensimmmäisen Rakenna & Remppaa -tapahtuman. Tapahtuman järjestäminen oli mahdollista Vantaan kaupungilta saadun toiminta-avustuksen ansiosta. Tilaisuudessa puhuivat Vantaan rakennusvalvontapäällikkö Risto Levanto sekä suositun Raksapodi -podacstin timpuri Mikko Merelä. Tilaisuus oli hybridi-tyyppinen eli osallistuminen oli mahdollista joko paikan päällä tai etänä livestriimin kautta. Tallenne tapahtumasta löytyy YouTubesta:

Rakenna ja Remppaa tapahtuman kävijä- ja katsojatilastot lasketaan yhteen ja julkaistaan, kun tapahtuman toinen osa on järjestetty (12.4.2022).

Esittelyvideo

Helmikuussa Rekolan Kinosta kuvattiin esittelyvideo ja se editoitiin ja julkaistiin maaliskuussa. Kuvattua videomateriaalia käytetään myös Rekolan Kinon nettisivujen kuvituksena. Esittelyvideo:

Tervetuloa mukaan!

Jos haluat tukea toimintaamme tai liittyä jäseneksi, vieraile verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/tilajatoiminta/ tai ota yhteyttä: https://tilajatoiminta.fi/yhteystiedot/. Myös kaikki palaute on tervetullutta!

Kaikki kuukausiraportit: https://tilajatoiminta.fi/category/hankeraportti/

Tila ja toiminta ry:n toimintaa Rekolan Kinolla tukevat:
Leader / EU:n maaseuturahasto
K-Market Rekola
Vantaan kaupunki