Huhti-toukokuussa 2018 Tila ja toiminta ry järjesti yhdessä Pop Up Kino Helsingin kanssa kaksi elokuvatapahtumaa Rekolan Kinolla. Tapahtumat saivat laajaa näkyvyyttä myös mediassa (Vantaan Sanomat ja Helsingin Sanomat). Seuraava tapahtuma on jo suunnitteilla ja se tullaan järjestämään loppukesästä / alkusyksystä 2018. Rekolan Kinon elokuvatoiminnan elvyttämisen lisäksi yhdistys pyrkii edistämään yhteisten kokoontumis- ja harrastetilojen kehittämistä Rekolan alueelle. Tulemme myöhemmin laajentamaan toimintaamme myös Rekolan ulkopuolelle.

Haluatko kannattaa ja tukea hyvää asiaa?

Nyt voit liittyä Tila ja toiminta ry:n kannattavaksi jäseneksi eli viralliseksi tukijaksi ja auttaa siten yhdistystä tavoitteiden saavuttamisessa. Saat halutessasi myös nimesi virallisten tukijoiden kunnia-listalle. Kannattavien jäsenten vuosimaksu vuoden 2018 ajaksi on alk. 25 euroa. Kannatusjäseneksi voivat liittyä sekä yksityiset henkilöt että yhteisöt.

Liittyminen tapahtuu kätevästi Tila ja toiminta ry:n verkkokaupassa valitsemalla sieltä “Kannattava jäsenyys 2018” ja etenemällä siitä verkkokaupan opastuksella maksuvaiheeseen.

Maksettuasi jäsenyyden, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@tilajatoiminta.fi ja kerro haluatko nimesi näkyvän virallisella “yhdistystä tukevat” -listalla. Lista julkaistaan myöhemmin yhdistyksen nettisivuilla ja facebookissa. Pyrimme myöhemmin kehittämään kannattaville jäsenille myös erityisiä etuja yhdistyksen toiminnan puitteissa.

Jäsenyys on kalanterivuoden mittainen eli uudet maksupyynnöt lähetetään aina vuoden vaihteessa. Mikäli et siinä vaiheessa enää halua jatkaa kannattavana jäsenenä, jätät vain vuosimaksun maksamatta, jolloin jäsenyys automaattisesti lakkaa. Jäsenyys ei velvoita mihinkään eikä siinä ole jatkamispakkoa ensimmäisen vuoden jälkeen!

Tila ja toiminta ry lyhyesti:

Yhdistyksen tarkoituksena on omaehtoisen ja asukaslähtöisen toiminnan edistäminen ja sitä tukevien tilojen kehittäminen, kunnostaminen ja ylläpitäminen. Yhdistys valitsee toiminta-alueensa projekti- ja resurssikohtaisesti ja toimii yhteistyössä muiden alueen toimijoiden kanssa. Yhdistys on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Lue lisää: https://tilajatoiminta.fi/info/

P.S. Tämän jutun kuvaa (vihreää logoa) klikkaamalla pääset helposti verkkokauppaan…