Marraskuussa Rekolan Kinon toiminta alkoi vakiintumaan eli päästiin pyörittämään toimintaa jo melkein rutiinilla. Koronarajoitusten väheneminen ja pikkujoulukauden alkaminen aiheutti kiirettä tilojen vuokrauksessa.

Elokuvanäytökset

Julkisia elokuvanäytöksiä järjestettiin seitsemänä päivänä ja niissä oli katsojia yhteensä 438. Esimerkkejä esitetyistä elokuvista:

Yksityisiä elokuvanäytöksiä oli 5 kpl. Moniiin yksityisnäytöksiin liittyi myös joku teema (esim. burleskiyhdistys Bubut ry:n järjestämä Kinotease-ilta ja Geonautit ry:n järjestämä geokätköilyyn liittyvä elokuvatapahtuma).

Musiikkitapahtumia (Remy ry:n toiminta) ei marraskuussa järjestetty.

Yksityisiä tilaisuuksia (eli syntymäpäiviä jne.) järjestettiin tiloissa 3 kpl.

Lisäksi Kinon tiloja käytettiin kokous- ja bändiharjoituskäyttöön (5 kokousta ja 5 bänditreeniä).

Yksityisten tilaisuuksien kävijämäärää on hieman vaikea arvioida, mutta jos lasketaan yhteen yksityiset elokuvanäytökset ja muut yksityistilaisuudet, oli näissä kävijöitä arviolta n. 500.

Yhteistyö ja verkostot

Yhteistyötä jatkettiin Vantaan asukastilojen kanssa. Uusi keskustelunavaus tehtiin Tikkurilan teatteri- ja sirkuskoulun suuntaan, jonka kanssa neuvottelut varmasti jatkuvat.

Tilojen kunnostus

Marraskuussa ei tehty varsinaisia remontteja, mutta ilmanvaihtoremontin suunnittelua jatkettiin ja sähkömies kävi myös korjaamassa joitain talon valoja.

Muuta

Marraskuussa tehtiin myös ensimmäinen Leader-hankkeen välimaksatushakemus ja laitettiin yhdistyksen kirjanpito kuntoon siltäkin osin. Taloushallinto ei osoittautunut ihan niin yksinkertaiseksi mitä oltiin ajateltu, mutta näistäkin haasteista selvittiin.

Tervetuloa mukaan!

Jos haluat tukea toimintaamme tai liittyä jäseneksi, vieraile verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/tilajatoiminta/ tai ota yhteyttä: https://tilajatoiminta.fi/yhteystiedot/. Myös kaikki palaute on tervetullutta!

Kaikki kuukausiraportit: https://tilajatoiminta.fi/category/hankeraportti/

Tila ja toiminta ry:n toimintaa Rekolan Kinolla tukevat:
Leader / EU:n maaseuturahasto
K-Market Rekola